2461038979 6942512118, 6985813249 Γιάνναρη 19, Κοζάνης


Καλώς ήρθατε στη σελίδα μας!

Η εταιρία ΤΕΧΝΙΚΑ ΕΡΓΑ FREDI, δραστηριοποιείται στο χώρο των ικριωμάτων (σκαλωσιών) και των μονώσεων από το 2008, με έδρα την Κοζάνη.
Διαθέτει σύγχρονο εξοπλισμό και την απαραίτητη τεχνογνωσία για να φέρει εις πέρας και τις πιο απαιτητικές κατασκευές και ειδικεύεται στη σχεδίαση, κατασκευή, ενοικίαση, πώληση και εγκατάσταση μεταλλικών ικριωμάτων (σκαλωσιών). Οι σκαλωσιές της εταιρείας μας είναι σχεδιασμένες και κατασκευασμένες βάσει των ευρωπαϊκών προτύπων και μπορούν να ανταποκριθούν με ασφάλεια ακόμα και στα πιο απαιτητικά τεχνικά έργα.

 

Χάρη στην πολυετή εμπειρία μας στον κλάδο της οικοδομής καθώς και στο χώρο των εκδηλώσεων είμαστε σε θέση να δημιουργήσουμε κατασκευές που ανταποκρίνονται σε διαφορετικές και ξεχωριστές απαιτήσεις (Ειδικές Κατασκευές).
 

Η εταιρεία ΤΕΧΝΙΚΑ ΕΡΓΑ FREDI, σας προσφέρει:

Εξαιρετική παροχή υπηρεσιών, Τεχνική αρτιότητα, Τήρηση χρονοδιαγραμμάτων, Εγγυημένο αποτέλεσμα !

 

Η δραστηριότητά μας επεκτείνεται και εκτός Ελλάδας.

 

Η ΕΤΑΙΡΙΑ

Η ΕΤΑΙΡΙΑ

Η εταιρία ΤΕΧΝΙΚΑ ΕΡΓΑ FREDI, δραστηριοποιείται στο χώρο των ικριωμάτων (σκαλωσιών) και των μονώσεων από το 2008, με έδρα την Κοζάνη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΣΚΑΛΩΣΙΕΣ

ΣΚΑΛΩΣΙΕΣ

Οι σκαλωσιές της εταιρίας μας είναι, είναι σχεδιασμένες και κατασκευασμένες βάσει των ευρωπαϊκών προτύπων και μπορούν να ανταποκριθούν οικονομικά και με ασφάλεια ακόμα και στα πιο απαιτητικά τεχνικά έργα!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ

Η ανακαίνιση παλαιών σπιτιών και οι ανακαινίσεις παλαιών διαμερισμάτων αποτελούν κύριο αντικείμενο της εταιρίας εδώ και χρόνια, κάθε έργο ανακαίνισης και μια νέα πρόκληση για ποιοτικό αποτέλεσμα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Στα κτίρια χρησιμοποιούμε σύγχρονα υλικά και ακολουθούμε νέες επαναστατικές μεθόδους κατασκευής. Σε συνεργασία μαζί σας σχεδιάζουμε το νέο σας κτίσμα με γνώμονα την λειτουργικότητα και τη αισθητική.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ